Protegu trekt het land door om architecten, gebouwbeheerders en andere beroepen die te maken krijgen met  brandveiligheid persoonlijk te ontmoeten. We staan klaar om uw persoonlijke vragen te beantwoorden. Vanzelfsprekend kijken we graag of we u kunnen voorzien van consultancy en advies rondom de brandveiligheid van mens en gebouw.

U vindt ons op de volgende beurzen:

Spot op de werkomgeving

Wanneer: 13 september 2018
Waar: Brabanthallen, ‘s-Hertogenbosch

Facilitair verantwoordelijken bij bedrijven, de overheid, het onderwijs of de zorg zijn binnen hun organisaties zó bezig met de werkomgeving van vandaag, dat zij zich veel minder vaak dan zij zouden willen, bezig houden met de werkomgeving van morgen. SPOT op de werkomgeving wil al deze professionals in het facilitair management in één keer bijpraten, met Kennisspots (congres), Verdiepingsspots (kennistafels) en Informatiespots (presentaties op de noviteiten-, c.q nieuwe productenmarkt). Op één dag, onder één dak.

U vindt Protegu bij de informatiespots. Wilt u meer informatie over deze beurs? Bekijk de website spotopdewerkomgeving.nl.

beurs brandveiligheid

Vakbeurs Facilitair & gebouwbeheer

Wanneer: 23, 24 en 25 januari 2019
Waar: Jaarbeurs Utrecht

Drie dagen lang, van woensdag 23 tot en met vrijdag 25 januari 2019, staat de Jaarbeurs in Utrecht in het teken van alles wat er met facilitair management en gebouwbeheer te maken heeft. Inmiddels biedt de vakbeurs alweer 21 jaar een podium aan haar standhouders om hun kennis, ervaring en innovaties te delen met de tienduizenden professionals die ieder jaar de beurs bezoeken. Daarom mag u op dit evenement echt niet ontbreken.

Wilt u meer weten op deze beurs? Bekijk de website vakbeursfacilitair.nl.

U bent van harte welkom bij onze stand.